2018-03-05 07:03:34• hírek • Blikk.hu

Végrendeletén gondolkozik a Neoton frontembere

Habár a Neoton frontembere egészségesnek érzi magát, tudja, hogy egyszer eljön a vég, s még életében szeretné tisztázni, mit és kire hagy. Épp ezért rendelkezik hagyatékáról.

Végvári Ádám a végrendeletén gondolkozik, és akaratát hamarosan hivatalosan is rögzíteni szeretné. Mint ahogy a Ripostnak fogalmazott, „fontosnak tartom, hogy az ember időben megfogalmazza a végrendeletét. Nekem három gyermekem és hat unokám van, elég nagy a családom” – kezdte a lapnak, majd további érveket hozott fel a mihamarabbi végrendelkezés mellett. Végvári példának hozta fel, hogy bármikor végzetes baleset érheti, akár, ha egy tégla esik a fejére, akár, ha a két fellépése közti úton történik vele valami.
 

„Előrelátónak kel lennünk, be kell biztosítanunk magunkat” – magyarázta a zenész, aki nem szeretné, ha halála után civakodna családja. Elmondása szerint sokszor látott családokat széthullani, amikor nem volt tisztázott, hogy az elhunyt kire és mit akart hagyni.
 

„A hatodik unokám megszületése, vagyis október óta még inkább foglalkoztat a gondolat, hogy hivatalosan is végrendelkeznem kellene, mert egyelőre csak a fejemben állt össze, mit is szeretnék” – nyilatkozta az együttes frontembere, aki nemsokára írásban is rögzíti gondolatait.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: