2014-05-22 08:27:08• hírek • Blikk.hu

Átigazol a TV2-höz Stohl András

Stohl Andrással erősít ősszel induló új műsorában a TV2. A Blikk megtudta: a csatorna Bucit kérte fel az egyik új show-ba, a színész pedig el is vállalta a feladatot.

Stohl András - ki ne tudná - hosszú éveken keresztül az RTL Klub arca volt. A csatorna 1998-as indulása óta sorra vezette a műsorokat, karrierje azonban megbicsaklott, amikor ittas vezetés miatt öt hónapos börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Több mint két éve, hogy kiszabadult, ennek ellenére az RTL Klub mindössze egyszer kérte fel, hogy szerepeljen náluk, akkor is az X-Faktor extra produkciójában 007-es ügynökként énekelt. Műsorvezető-felkérést viszont nem kapott, pedig több olyan műsort - köztük a Szombat Esti Lázat vagy a ValóVilágot - is sugárzott a csatorna, aminek korábban ő volt a házigazdája.

Időközben a Nemzeti Színházból is távozott, vagyis a korábban megszokott havi apanázs igencsak megcsappant. Olyannyira, hogy Stohl maga is elismerte: anyagi nehézségekkel küzd.

Pénzre márpedig szüksége van. Nem csupán a korábbi életszínvonala megteremtéséhez, hanem azért is, mert hamarosan újabb gyermeke születik.

Kedvese, Ancsika június közepére várja második közös babájukat, vagyis három lány után végre kisfia is lesz a színésznek. Bár legnagyobb lánya után már nem kell gyerektartást fizetnie, így is akad bőven kiadása.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható. Ide kattintson és oda jut!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: