2019-09-25 05:19:14• hírek • Blikk.hu

Végre megszabadult a kínzó fájdalmaktól Boros Lajos

Már gitárt penget, énekel és boldogan számol be legfrissebb kórházi élményeiről Boros Lajos.

A legendás rádióst ugyanis újra megoperálták, de szerencsére már az otthonában lábadozik. Lalikirálynak ezúttal a prosztatáját kellett műteni, ez az a beavatkozás, amely előtt Borosnak hízókúrát kellett tartania. A rádiós elárulta, az orvosai féltették őt, hiszen korábbi szívműtétje után kómában feküdt, de ezúttal semmi komplikáció nem lépett fel.

– Kivették a t***mből a pórázt, végre nem vagyok prosz-tata! – újságolta Boros Lajos, aki csaknem két év után megszabadult a testében hordott katétertől is, így végre csövek nélkül élheti az életét.

– Csodás dolog fájdalom nélkül, hagyományosan pisilni, de nem vagyok hálátlan, a katéter egyszerűen az életben tartásomat segítette. A prosztatabetegségnél az hagyján, hogy nem tudtam normálisan pisilni, de általában éjjel kettőkor rettenetes görcsökkel járt az a kipréselt néhány csepp is. Több mint másfél éve egyedül ültem taxiba, majd bementem az urológiára, ekkor tették be a katétert, ami a szívműtétnél azért nem zavart, mert akkor úgyis kaptam volna. Ez legalább már belém volt építve.
 

A rádiós úgy meséli, fantasztikus élmény volt, amikor az operáció után először besétált a mellékhelyiségbe. 

– Hogy mennyit lenyúlt az életemből ez a prosztata, az akkor lett egyértelmű, amikor kivették a csöveket, aztán tíz perc múltán úgy végeztem a dolgomat, ahogy a tankönyvben meg van írva – mesélte lelkesen a Blikknek Boros. 
 

A rádiós tudta, hogy nem kerülheti el a prosztataműtétet, de az életmentés végett a szívműtét volt sürgős. Ezután várni kellett, hogy felerősödjön, illetve a szíve is olyan biztonsággal dolgozzon, hogy kibírja az újabb altatásos beavatkozást.
 

– A dokik így is aggódtak velünk együtt, hogy hogyan és főként mikor ébredek az alig egyórás műtét után, mert a szívem operációját követően ez nem ment, öthetes, altatás utáni kómába estem. Szerencsére most nem volt baj, csak három napot voltam megfigyelésen a kórházban. Úgy érzem, újjászülettem! Hatalmas élmény volt, amikor két női fej kukucskált a lábam között a katéter kiszedése miatt, majd jött az újabb öröm a mosdóban. A harmadik szenzáció az lehet, ha kiderül, nemzőképes is vagyok. Na, akkor rögtön megalapítom a Vén Kujonok Klubját – mondta nevetve Boros Lajos, aki nemsokára Zalakarosra indul két unokájával.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: