2019-03-28 10:13:21• hírek • Hirado.hu / justjared.com

Végre kiderült, ki az, aki nem élte túl Thanos csettintését

Kép: sideshow.com
Kép: sideshow.com

A Bosszúállók: Végjáték friss plakátjai meglepetéssel szolgáltak a film rajongóinak.

Április 25-e nagyon fontos dátum a Marvel rajongóknak, ekkor érkezik ugyanis a hazai mozikba a Bosszúállók utolsó felvonása, a Végjáték, melyhez most új posztereket tett közzé a stúdió. A plakátok általában sok információt nem árulnak el a történetről, ezúttal azonban a színesben és fekete-fehérben érkező Marvel-univerzum szereplők képei választ adtak néhány kérdésre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chadwick Boseman (@chadwickboesmann) által megosztott bejegyzés,

 

Akik túlélték és, akik nem Thanos csettintését, így is leírhatjuk a galériát, mely megerősítette a korábbi találgatásokat, miszerint a Fekete párducban megismert Shuri sincs az élők között, ahogyan Skarlát Boszorkány, maga a Fekede Párduc, Drax, Doctor Strange, Sólyom, Groot, Gamora, Mantis, Pókember, Peter Quill, Darázs, Pókember és Bucky Barnes sem. Azonban az, hogy plakát készült róluk, jelentheti azt is, hogy Lokival és Vízióval együtt talán mind visszatérnek a folytatásban.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marvel Cinematic Universe (@stanlee_superheroes) által megosztott bejegyzés,

 

A színes plakátok is tartogattak meglepetést, kiderült, hogy Pepper (Gwyneth Paltrow), Happy (Jon Favreau) és Wong (Benedict Wong), sőt, Valkyrie is az élők között van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: