2019-04-11 04:04:52• hírek • Blikk.hu

Végre felcsillant a remény, hogy felgyógyulhat: agydaganatáról vallott Király Linda

Éveken át nem tudták, mi okozhatja Király Linda hízását, végül az énekesnő maga fedezte fel a problémáját.

Ahogy azt a Blikk is megírta, egy MR-vizsgálat során cisztát találtak Király Linda agyában, a daganat az agyalapi mirigyében kezdett el nőni. Az énekesnő korábban azt mondta, kiváló orvosok vannak a segítségére, s fogyni is elkezdett. A Borsnak most arról mesélt, hogyan is jött rá saját maga arra, mi okozza a problémáját. Sokáig azt hitték, pajzsmirigy-alulműködése, illetve inzulinrezisztenciája állhat a háttérben.

"Mivel évek óta szinte minden gondolatom az egészségem körül forog, természetes, hogy számos orvosi cikket elolvastam, a létező összes internetes fórumot átböngésztem. Aztán jött az áttörés: valamelyik vérvételnél láttam, hogy nagyon magas a cortisol szintem. Eszembe jutott, hogy mintha valahol olvastam volna olyat, hogy ez összeköthető az agyalapi mirigyes problémákkal, és ezután mentem el arra az MRI-re, ami végül megmutatta a betegségem kiváltó okát" – mondta a Borsnak Király Linda, aki bizakodóan beszélt az állapotáról.

"Még nem szeretnék bővebben beszélni az orvosi beavatkozásokról, a terápiáról. De tudom és érzem, hogy végre felcsillant a remény, hogy teljesen gyógyult lehetek, és ezzel lezárhassak egy hétéves, nagyon megterhelő életszakaszt"  – tette hozzá az énekesnő.

Ehhez hasonló sztársztorikért kattintson a Blikk.hu oldalra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: