2010-07-22 12:27:34• hírek • Szatmár.ro

Végleges eredmények és leosztások

Mindössze 25 pedagógusnak változott a jegye az óvások után. A katedrákat a következő napokban osztják le.

Az idei első pedagógus versenyvizsgán 516 vizsgázó pedagógus közül 181 tanár nem érte el az ötös átlagot, közülük többen, valamint a jegyükkel elégedetlenek nyújtottak be óvást hétfőn este. Az eredményeket ma tette közzé a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség.

Az dolgozatok újrajavítását követően 25 esetben módosult a vizsgajegy: tizenhét pedagógusnak megemelték a jegyét, nyolcan pedig kisebb minősítést kaptak. A két vizsgaközpontban a pedagógusi leosztásokat az alábbi sorrendben és időpontokban szervezik meg.

Július 23-án a Doamna Stanca Főgimnáziumban lévő vizsgaközpontban azok kérhetik a kihelyezésüket a címzetes helyek egyikére, akik hetesen felüli osztályzatot értek el. Kilenc órától testneveléstanárok, a zenét, az informatikát, a fizikát oktatók és a pszichopedagógiai tanácsadók, majd a román nyelv- és irodalom, a magyar nyelv- és irodalom, a francia és az angol nyelvtanárok leosztására kerül sor.

Hétfőn, július 26-án az áthelyezéseket szervezik meg ugyanitt - minden tantárgyból.


Összesen 25 tanárnak változott a jegye az óvások után
Összesen 25 tanárnak változott a jegye az óvások után


Július 29-én, csütörtökön azoknak a pedagógusoknak a leosztására kerül sor, akik ötösön felüli eredményt értek el az idei vizsgán, valamint azok is jelentkezhetnek, akik a 2008-2009-es versenyvizsgán hetesen felüli jegyet szereztek. Ezen a napon a helyettesítői posztokra lehet jelentkezni. A főgimnáziumba várják tíz órától a testneveléstanárokat, a biológiát oktatókat, a romántanárokat, az informatika, a történelem, a földrajz, a matematika, a művészeteket oktatókat, a pszichopedagógiai tanácsadókat, a fizika és kémia valamint a vallástanárokat, a magyartanárokat és az idegen nyelv tanárokat.

A Constantin Brancusi Faipari Iskolacsoportban lévő vizsgaközpontban hétfőn, július 26-án az áthelyezésüket kérő pedagógusok jelentkezését várják. Szerdán, július 28-án az idén ötösön felüli eredményt elértek, és a 2008-2009-es versenyvizsgán hetesen felüli jegyet szereztek leosztását rendezik meg.

Tíz órától a magyar és német óvónők, háromnegyed tizenegytől a magyar tanítók, negyed tizenkettőtől a román tanítók, délben a román óvónők, egytől pedig a technikai tantárgyakat oktatók leosztását szervezik meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: