2009-07-21 12:45:17• hírek • Ferenczi Noémi

Végleges eredmények

Összesen 91 pedagógus nyújtott be óvást a versenyvizsga eredményeinek kifüggesztését követően, 41 osztályzatot módosítottak.

Nemrég tették közzé az idei versenyvizsga eredményeit. Az elégedetlen pedagógusoknak 48 óra állt a rendelkezésükre, hogy óvást nyújtsanak be. A tanárjelöltek nem is tétlenkedtek, ugyanis a 895 vizsgázóból 91 felebezett. Főleg, azok nyújtottak be óvást, akik 4-es és 5-ös illetve 6-os és 7-es közötti osztályzatot kaptak.

Összesen 41 esetben módosult a végső osztályzat, azonban csupán 21 esetben volt igazán jelentősége a módosításnak, ugyanis a többiek ugyanabba a kategóriába maradtak, ami azt jelenti, hogy az óvás után sem értek el átmenőt illetve hetesen felüli jegyet.

Két pedagógus járt pórul, ugyanis végül ötös alatti jegyet kaptak, az eredeti átmenő helyett, tízen megkapták a címzetes tanári állások elfoglalásához szükséges hetes fölötti osztályzatot, kilencen pedig elérték az átmenőt.

A 895 vizsgázó közül csupán 354-nek sikerült megírnia minimum hetesre a dolgozatát, azaz még a felének sem, és mindössze három pedagógus kapott érdemjegyet. A pedagógusok által elért osztályzatok nagy többsége 5-5,99 közötti. Az átmenő osztályzatot elérő tanárok elosztására július 22-én és 23-án kerül sor a vizsgaközpontokban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: