2010-02-19 13:09:22• hírek • Kótai Levente

Véget ért az iskolai erőszak elleni rendezvénysorozat

A hét folyamán az erőszak és a drogok ellen lépnek fel a fiatalok.

A Traian Vuia Technikai Kollégium szervezésében zajlott le az az iskolák közötti vetélkedő, amely a záróakkordja volt az egész héten tartó erőszakellenes hét rendezvénysorozatának.

A megye több településéről érkező diákok összesen tizenhárom iskolát képviseltek. Az ötfős csapatok szellemi képességeiket, fizikai készenlétüket és bátorságukat is összemérhették. A komoly téma ellenére a fiatalos lendület uralta a hangulatot. A kötélhúzás drukkjától, a habossütemény-evő versenytől maszatos arcok látványától felpörgött a közönség, akik nagy hangerővel biztatták versengő diáktársaikat.

A vetélkedő részeként kiállításra kerültek a csapatok által előzőleg, az erőszak- és kábítószer-ellenesség témájában készített  rajzok is. Az oldott hangulatú vetélkedőt megelőzően zajlottak le a rendezvénysorozat felkészítő jellegű előadásai. Ezek a megyei tanfelügyelőség prevenciós irodájának, illetve a rendőrség alkalmazottainak részvételével, irányításával zajlottak.

Baranyai Tibor iskolaigazgató meglátása szerint a diákok figyelmét lendületes programokkal, interaktív lehetőségekkel lehet felébreszteni. A résztvevők pozitív visszajelzései igazolni látszanak az intézményvezető politikáját.


Süteményevő-verseny is volt
Süteményevő-etető-verseny is volt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: