2009-07-02 17:36:20• hírek • Gozner Gertrud

Véget ért az érettségi

Szerdán, július elsején zajlott az adott szaknak megfelelő szabadon választható szaktantárgy írásbeli vagy gyakorlati vizsgája. Technikai okok miatt tegnap a tételek két órás késéssel érkeztek a vizsgáztató központokba, emiatt a diákok több mint két órát várakoztak az iskolapadokban a rekkenő hőségben.

Erre a megmérettetésre a 3311 versenyben maradt vizsgázóból 3305 jött el, akik összesen 47 féle tantárgyból választottak. A sportiskola és az Aurel Popp Művészeti Líceum diákjai a szerdai nap folyamán gyakorlati vizsgákon mérhették fel a tudásukat. A sportiskola diákjai ezeken a próbákon kimagasló teljesítményeket értek el, nyolc diák 9 és 9,99 közötti osztályzatot kapott, 41-en pedig tízesre vizsgáztak.

Csütörtökön, július másodikán az adott profillal ellentétes, szabadon választható tantárgyból mérték fel az érettségizők tudását. A 3305 diákból 1181 írásbeli felmérőt írt, a többiek gyakorlati próbát tettek le tornából. Az érettségi vizsga eredményeket vasárnap, július 5-én délután 16 óráig függesztik ki a vizsgáztató központokban. Aki óvni kíván, szintén aznap 16-20 óra között teheti meg.


A torna volt  a legkedveltebb választható tantárgy az érettségizők körében.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: