2020-04-23 08:05:19• hírek • Blikk.hu

Véget ért az RTL egyik legnézettebb sorozata

Szerdán véget ért a Bátrak földje, 80 rész után búcsúzik a telenovella a nézőktől.

Az 1865-től a kiegyezésig játszódó kosztümös sorozat showrunnere, Kalamár Tamás elárult néhány kulisszatitkot a produkcióról, amely több, mint egy évig készült.


– Voltak speciális, vagy nagyobb tömeget megmozgató jelenetek, amelyek több munkanapot vettek igénybe. Például a híd felrobbantása, ami három napig tartott, csak úgy, mint a zsandár bál felvétele, de a szőlő égetést is két napig forgattuk – mondta Kalamár, aki elárulta, összesen 70 színész és 200 statiszta dolgozott az RTL Klub sorozatában.


– Minden nap extrém volt, mert a modern korban kellett a 19. századot megjeleníteni vonat, repülő, autók vagy villanyvezetékek nélkül, ráadásul a kosztümök is különlegesek. Az alap ruhatár több száz darab volt a cipőkkel, csizmákkal, kendőkkel. A beöltözés a lányoknál sminkkel és frizurával több mint egy órát vett igénybe. Jozefin esetében nagy kihívást is volt, a rózsás felsője sok rejtett mini francia-kapoccsal záródott. Egy öltözés az abronccsal, alsószoknyával, cipővel, felsővel, ékszerekkel legalább fél órát biztosan igénybe vett az elején.


Csőre Gábor, a sorozat Torzsa Mihálya élvezte a forgatást, s szívesen visszatérne Rokocára.

– Nagy kihívás volt, ráadásul alig ismertem a kollégáimat korábban, mégis mindenki a barátom lett a végére. Remek hangulat volt a forgatásokon, még akkor is, amikor negyven fokban, a tűző napon beöltözve kellett állni, az nem volt könnyű, de imádtam – mondta Csőre.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: