2015-03-21 16:30:18• hírek • Szatmár.ro

Véget ért az Olimpia hazai veretlenségi sorozata

Az ellenféllel és a dátummal sincs szerencséje az Olinak: legutóbb is március 21-én kapott ki a Slatinától.

Véget ért a hazai veretlenségi sorozat, ráadásul úgy, hogy a szatmári fiúk vezettek is. Ám úgy tűnik, a FC Olt Slatina ellen ez már csak így szokott lenni. A meccset követő sajtótájékoztatón ugyanis kiderült, hogy a slatinaiak elleni, tavaly szintén március 21-én hazai pályán lejátszott meccs is Olimpia-vereséggel zárult. Akkor a Slatina 1-0 arányban nyert egy olyan meccsen, amelyen mindkét csapat számára fontos volt a pontszerzés, hiszen az a felsőházi rájátszásba való bejutást jelentette.

Most kevesebb tétje volt az összecsapásnak, hiszen mindkét csapat helye biztos a rájátszásban, ennek ellenére mindketten győzni akartak.

Az első gólra a 41. percig várni kellett. Addig mindkét csapat alakított ki ugyan helyzeteket, ám a hálóba csak Faur tudott betalálni Cadar szögletét követően. A szatmári öröm viszont nem tartott sokáig, hiszen a 49. percben a slatinai Rogoveanu Curtuiushoz fejelte a labdát, aki a 16-oson belül cselezgetett egy picit, majd a hálóba gurította a labdát.

A folytatásban komoly gólhelyzet nem alakult ki, bár a szatmáriak nagyon meg akarták szerezni a győzelmet, a vendégek pedig húzták az időt ahogy csak tudták. Aztán a 88. percben jött a hidegzuhany: Florin Stefan, a slatinaiak 1996-ban született játékosa a büntetőterület sarkából, 16 méterről egy erős rúgással gyönyörű gólt szerzett.  Ezzel pedig beállította a végeredményt is.

Olimpia: Suta - Fl. Muresan, Ionita, Heil, D. Muntean - Cadar (72. Markus), Svarczkopf (72. Feier), Micas, Bic - Bg. Faur, Vl. Bujor (86. Selagea).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: