2016-04-15 13:41:00• hírek • Szatmár.ro

Véget ért az Erasmus+ program első része

Fotózni tanultak, közben megismerték egymást és a környéket a szatmári és kisvárdai fiatalok.

Fotóztak, ismerkedtek, megismerték a környék nevezetességeit azok a Szatmár megyei és Kisvárdai diákok, akik részt vettek a Consult Scolari Egyesület és az Apáczai Oktatási Centrum közös Erasmus+ programjában. A program hétfőn ismerkedéssel és fotózásról szóló előadással vette kezdetét, majd a 12 szatmári és 12 kisvárdai fiatal a következő napokban kirándult, fotós túrákon vett részt és alkotott. Az elkészült képeket a Consult Scolari Egyesület székhelyén állították ki pénteken.

A projekt első részének lezárásakor a szatmári partner részéről Haller Csilla projektmenedzser, a magyaroszági fél részéről pedig Ragányiné Burján Enikő foglalta össze a projekt eddigi eredményeit.

A felszólalók kiemelték: a fotózással kapcsolatos alkotó tevékenység mellett igen fontos része volt az elmúlt napoknak egymás megismerése, baráti kapcsolatok kialakítása és erősítése.

Az Erasmus+ projekt a pénteken megnyitott kiállítással azonban nem ért véget. Újabb diákok érkeznek Szatmár megyéből és Kisvárdáról júliusban, hogy ők is részesei legyenek a Learn, Capture and Exchange, azaz Tanulás, fotózás, csereprogram elnevezésű projektetnek.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: