2010-05-30 11:20:52• hírek • Póti Orsolya

Véget ért a városnap

Szombat este többek között a Connect-R, Smiley, Keresztes Ildikó és a Proconsul együttesek koncerteztek Szatmárnémeti városnapján. A tűzijátékot idén a szebeni "Raja" tűzzsonglőr csapat helyettesítette, mely nagyszerű produkcióval ejtette ámulatba a szép számban összegyűlt közönséget.

Több helyszínen is érdekes programokkal és koncertekkel várták  a szombati napon az érdeklődőket a Szatmárnémeti és Zutphen testvérvárosi kapcsolatának negyven éves évfordulója, valamint a városnap alkalmából szervezett rendezvénysorozat keretén belül.  A Libertatii Tér parkjában a holland IJsselzangers fúvós csapat szórakoztatta a közönséget, a Coposu sétányon pedig az "Artiss" társulat előadását nézte a közönség.

16 óra előtt kevéssel kezdetét vette a Városnap Szépe 2010 szépségverseny, amelyre tizenkét lány nevezett be.  Az első helyet idén Anamaria Ciocan vitte el, aki az Armizette Szépség Szalon felajánlásával  1.500 lej értékben szépségápolási programon vehet részt. A második helyet Monica Dan, a harmadikat pedig Bianca Bratescu kapta. A szépségversenyt éjfélig tartó koncert követte. A szép számban összegyűlt közönség többek között  a holland Moonyard, Connect-R, Smiley, Keresztes Ildikó és a Proconsul együttesek dalaira bulizhatott. A Proconsul fellépését a szebeni "Raja" tűzzsonglőr csapat műsora előzte meg, mely fanatsztikus produkciójával ámulatba ejtette a közönséget.

 


Alexandra Ulici lett a városnap szépségkirálynője
Anamaria Ciocan lett a városnap szépségkirálynője


 


Többek között a  holland Moonyard együttes is fellépet
Többek között a  holland Moonyard együttes is fellépet


Keresztes ildikó és zenekara régi és új dalokkal szórakoztatta a közönséget
Keresztes Ildikó és zenekara régi és új dalokkal szórakoztatta a közönséget




 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: