2012-06-21 13:37:10• hírek • Refszatmar.eu/Szatmar.ro

Véget ért a tanév a Református Gimnáziumban

Véget ért a 2011-2012-es iskolai év Református Gimnázium V-VII. és IX-XI. osztályos tanulói számára is. Csütörtök reggel, a hálaadó istentisztelet után az osztályfőnökök átadták a jól megérdemelt díjakat is a tanulóknak.

A Szatmári Láncos Templomban Gellén Sándor a Nagybányai Református Egyházmegye főjegyzője, avasújvárosi lelkipásztor hirdette az Igét a 91. Zsoltár 11. verse alapján. Képviseltette magát a gimnázium másik két fenntartó egyházmegyéje is Nagy Sándor nagykárolyi és Kovács Sándor szatmári esperes személyében.

Paku Zoltán szavalata után Szilágyi Éva igazgatónő felhívta a diákok figyelmét arra, hogy a vakáció ideje alatt is református gimnázisták lesznek, ezt kell, hogy tükrözze a viselkedésük.

Ilonczai Zsombor iskolalelkész Isten áldását kívánva bocsátotta el a refiseket.

Ezután az osztályfőnökök és szaktanárok átadták a diplomákat, valamint a dícsérő okleveleket azoknak a diákoknak, akik nemcsak az iskolában tevékenykedtek, hanem különböző tantárgyversenyen is képviselték a Református Gimnáziumot. Sokan a szabadidejüket is feláldozták azért, hogy az iskola nevét öregbítsék tudásukkal. Az osztályfőnökök általános véleménye az volt, hogy az előző tanévhez képest jobb eredményeket mutattak fel a tanulók.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: