2014-06-12 15:47:09• hírek • Szatmár.ro

Véget ért a szavazás, kihirdetjük a nyerteseket

A Harag György Társulat kérdőívét kitöltők között öt színházbérletet és öt évadzáró gála-belépőt sorsoltunk ki.

Az Északi Színház Harag György Társulatának színészei már hetek óta lázasan készülnek az idei évadzáró gálaműsorra, amelyre június 15-én fog sor kerülni 18 órai kezdettel. Az ünnepi műsor rendezője Bessenyei István, fellépnek a társulat művészei. Az idei gálán a nagyérdemű többek között rövid humoros jeleneteket, monológokat, táncokat láthat-hallhat, illetve több társulati tag szólóban vagy duettben is énekelni fog majd.

Fontos, hogy a gála keretében át fogják adni az évad végén szokásos díjakat, elismeréseket, kihirdetik a közönségszavazatok eredményeit. A közönség pedig a Szatmár.ro-n található, a társulat irodalmi titkársága által összeállított online kérdőíven mondhatott véleményt arról, hogy melyik előadás tetszett neki a legjobban, kit tart a legjobb mellékszereplőnek, komikusnak vagy éppen drámai színésznek. Szavazatok érkeztek is szép számmal, azok között pedig, akik kitöltötték a kérdőívet, színházbérleteket sorsoltunk ki és jegyeket az évadzáró gálaműsorra.

Színházbérletet nyert a következő színházi évadra: Papp Melissza, Murvai Endre, Váradi Róbert, Gittinger Attila és Szabó Olga.

Belépőjegyet nyert az évadzáró gálaműsorra: Borsos Mária, Szabó Evelin, Szakács Lia, Suta Ibolya és Máthé Auguszta.

A magunk és a Harag György Társulat nevében is gratulálunk a nyereményhez és köszönjük mindenkinek a segítséget, aki kitöltötte a kérdőívet.

A gálára jegyek még kaphatók a színház Horea úti jegypénztárában, 20 lejes egységáron, hétköznap 10 és 17 óra között, vagy előadások előtt egy órával a művelődési ház előterében; bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: