2016-03-19 15:36:42• hírek • Szatmár.ro

Véget ért a nyeretlenségi sorozat

A Szatmárnémeti Olimpia a Ramnicu Valcea együttesét fogadta szombat délben.

Szombaton 13 órai kezdettel látta vendégül a sárga-kék alakulat a Ramnicu Valcea csapatát, a második ligás labdarúgóbajnokság 23. fordulójában. Mindkét csapatnak nagyon fontos volt a győzelem, a szatmáriaknak ugyanis már hét mérkőzés óta nem sikerült három pontot bezsebelni, miközben a vendégek három forduló óta nem nyertek. Ráadásul ezen a meccsen mutatkozott be a kispadon vezetőedzőként Mircea Bolba is.

A meccs bevételeit egyébként az Olimpia zezetősége a kis Dragos Sabau megsegítésére ajánlotta fel. Amint arról beszámoltunk, az alig 8 hónapos csecsemő sürgős szívműtétre szorul, amit azonban csak Belgiumban, Németországban, vagy Angliában tudnak elvégezni. És ami mintegy 40.000 euróba kerül.

Az Olimpia az első félidőt fölényben játszotta, ekkor született meg a győzelmet jelentő két gól is. Előbb a  25. percben Barata talált be hat méterről, majd a 44. percben Markus lőtt gólt. A második félidőben is sok helyzetet alakított ki az Olimpia, de betalálni már nem sikerült. Nem úgy az ellenfélnek! A vendégek a második félidő hosszabbításában még gólt lőttek, Stoica találatával a 91. percben szépítettek, beállítva a 2-1-es végeredményt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: