2009-04-15 10:15:15• hírek • Parajdi Andrea

Véget ért a második forduló

Lezajlott a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonjának második fordulója. Egyre több tehetséges versenyző lép színpadra és egyre nehezebb a zsűri dolga. Az április 28-i döntőre ezúttal is csak a legjobbak kaptak zöld utat.

Április 7-én indult a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonja, s a verseny három selejtezőjéből immár két forduló lezajlott. Míg az első alkalommal kilencen mutatták meg énektudásukat, másodjára április 14-én, tízen álltak föl a színpadra, hogy lenyűgözzék a közönséget, s a szakmai zsűrit.

Márton Áron, az Opel Saab Chevrolet Autószalon igazgatója, Rappert Gábor a Harag György Társulat színművésze és  Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója foglaltak helyet a zsűri asztalánál, akik egy tízes skálán értékelték az előadott slágereket. Múlt héten négy versenyzőnek adott lehetőséget a zsűri, hogy az április 28-i döntőben versenyezhessen az értékes nyereményekért. Bár az eredeti tervek szerint csupán hárman juthattak volna a döntő küzdelembe, ezen a héten is négy versenyzőt engedtek tovább. A zsűri véleménye szerint az elhangzott dalok kivétel nélkül színvonalasak voltak, s a versenyzők valóban mindent beleadtak. Itt azonban annak volt igazán nagy szerencséje, aki képes volt túllépni a lámpalázon, és magával tudta ragadni a közönség és a zsűri figyelmét.

Kis Dalma egy Alanis Morisette dallal érdemelte ki a fináléban való részvételt, Erdei Boglárka Molokonak a Sing it back című fülbemászó slágerével aratott sikert, Goie Marius a Holograftól adott elő egy ismert dalt, s Szappanos Andrea pedig az Europe Final countdown című slágerével jutott tovább a legjobbak közé.

A karaoke maraton nyereményei az eredeti tervekhez képest tovább bővültek. A verseny legjobbja egy 700 lej értékű vásárlási utalványt nyer a Szatmárnémeti Opel Chevrolet West autószalon jóvoltából. A második helyezett egy angol általános (540 lej), vagy egy angol üzleti nyelvtanfolyamon (650 lej) vehet részt a Consult Scolari Egyesület felajánlásával. Mindkét típusú tanfolyam 30 képzési órát tartalmaz. A bronzérmes helyezés egy 100 lejes fogyasztásra jogosító utalvánnyal gazdagodik a MusiC'at Pub részéről.

Ezek mellett a Szatmár.ro is készül egy különdíjjal és egyéb meglepetésekkel, valamint a MusiC'at Pub a versenyzőket ingyen itallal is bátorítja. A maraton kezdetén egy újabb felajánlás is érkezett a Művészeti Iskola igazgatójától Deac Mirceatól, aki különdíjként iskolájában, egy-egy évre szóló díjmentes képzést biztosít az egyik döntős számára. Ezek mellett pedig az egyik versenyzőnek lehetősége lesz, hogy a Művészeti Iskola kiváló felszereltségük stúdiótermében rögzítsen egy dalt.

Aki kedvet kapott a szerepléshez még mindig jelentkezhet a verseny harmadik fordulójára, amelyet április 21-én rendezünk meg. Jelentkezni a MusiC'at Pubban és a jatek@szatmar.ro e-mail címen lehet, a korábban jelzett feltételek mellett.

A képekre kattintva elérhető a többi fotó

A karaoke maraton második fordulóján tízen versenyeztek.

A zsűri ebből a fordulóból is négy versenyzőt jutatott tovább

A továbbjutott versenyzők április 28-án mérik össze énektudásukat

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: