2008-06-27 16:48:55• hírek • Czinzel László

Tűzoltóversenyt rendeztek

tuzolto_kicsi1A szatmárhegyi tűzoltó-alakulat nyerte meg pénteken az önkéntesek versenyét.

A Lázári focipályán rendezték meg péntek délelőtt az önkéntes tűzoltó-alakulatok, illetve a magáncégek tűzoltó-alakulatainak megyei versenyét.

Előbbi kategóriában a szatmárhegyi, lázári, szaniszlói, szatmárudvari, aranyosmeggyesi, borválaszúti, érkávási, Barsau-i, erdődi és egri önkéntes tűzoltók vettek részt, utóbbiak közül pedig az Unio, a Presting, a Sarmex és a Silvania Forest alkalmazottai versengtek.

A tűzoltóknak több próbán is teljesíteniük kellett ahol nem csak a gyorsaságukat, hanem az ügyességüket is meg kellett mutassák. A versengés során kiderült, a résztvevők kitűnő formában vannak és felkészültek is, így bármilyen vészhelyzetben megállják a helyüket - áll a Ulici Aurel kapitány által kiadott sajtóközleményben.

A megmérettetésen az önkéntes lánglovagok közül a legjobban a szatmárhegyiek szerepeltek, második lett Barsau, harmadik pedig Borválaszút csapata. A magáncégek profi tűzoltóinak versenyét az Unio nyerte meg.

A verseny első helyezettei jó teljesítményükkel megszerezték a lehetőséget arra, hogy részt vehessenek a megyék közötti versenyen, amelyiknek júliusban a szatmárnémeti Olimpia stadion fog otthont adni.

 


 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: