2010-08-08 09:49:17• hírek • Szatmár.ro

Véget ért a Viking Motoparty

Az eddigi öt rendezvény nagy sikere miatt, a Viking Motoros Klub ebben az évben is megszervezte a mezőpetri motorostalálkozót, a Backerei Fastus Viking Moto Party-t, augusztus 5-7 között. A közönségnek  több vetélkedőben, jó koncertekben és sok meglepetésben volt része.

A jó koncertek, az izgalmas vetekedők és a szép lányok megtették hatásukat, hiszen a hatodik alkalommal megszervezett Viking Motoparty is sikeresen zárult. Az utolsó napon természetesen a motoroké és a motorosoké lett a fő szerep, de a szép lányokról sem feledkeztek meg.

Motoros felvonulás nyitotta meg a szombati napot, mikor is a motorral érkezők összegyűltek, és elrobogtak Nagykárolyig. Ezt követően Hidi Miki motorosbemutatója volt soron, majd vetélkedőket szerveztek. Kipróbálhatták a beer jumping-ot, vagy a baltadobálást, a motorosok pedig benevezhették motorjaikat a szépségversenybe, vagy részt vehettek a lassúsági versenyen.


Kiválasztották a  legszebb motrot
A motorszépségverseny győztese


Szombat este sor került a Szatmár.ro által szervezett vize-póló versenyre, melyre idén is csak öt lány jelentkezett . Melania, Réka, Zsuzsa, Andrea és Bernadett -az öt lány - is képes volt arra, hogy felborzolja a hangulatot és őrjöngésre bírja a közönséget. A lányok nagy része hamar megszabadult a vizes-pólóktól, és bátran megmutatták bájaikat a közönségnek. A versenyt Nagy Bernadett nyerte meg, aki egy hosszú-hétvégés üdülésben részesült a hajdúszoboszlói Airport Panzió felajánlásával.

A Crimson koncertet fél órás Erotic Live Show szakította meg, hiszen a palettáról nem hiányozhattak a sztriptíztáncos lányok sem. A lányok néhány percere igazi forró hangulatot teremtettek. A Crimson együttes után a magyarországi Moby Dick zenekar követte. A Moby Dick szerencsésnek mondhatja magát, mert az a generáció, aki húsz évvel ezelőtt szerette a zenéjüket, az ma is kitart, de kibővültek a mai fiatalokkal, akiket szintén érdekel a banda, és „áldoznak" rá, tehát egy nagyon masszív rajongóbázist mondhatnak magukénak. A rendezvény a Wan-ted együttes koncertjével  zárult, mely csak fokozni tudta a hangulatot.


A Szatmár.ro vizes-póló versenye
Öt lány nevezett be a Szatmár.ro vizes-póló versenyére


A Moby Dick zenekar fergeteges bulit teremtett
A Moby Dick zenekar fergeteges bulit teremtett


Képgaléria 1:


A lövetkező képgalériánkat 18 év feletti olvasóink tekinthetik meg:

Képgaléria 2:


Képgaléria 3:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: