2015-08-21 00:14:51• hírek • Blikk.hu

Véget ért a Carbonfools sikersztorija?

Egy ideig az utolsó – áll a szeptember 16-ra a Budapest Parkba meghirdetett Carbonfools-plakáton.

A zenekar pihenni megy, de azt még a menedzserük sem tudja megmondani, mikor lépnek majd újra közösen színpadra. Már ha egyáltalán erre sor került. A Sziget Fesztiválon ugyanis zenei körökben szinte tényként kezelték: a Carbonfoolsnak vége.

„Zenekarként és egyénileg is sok nehéz helyzeten és rengeteg csodálatos élményen vagyunk túl. Mi szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen hosszú menetben folyamatosan aktívak és pozitívak maradtunk. Most azonban egy olyan periódus következik, amelyben a koncertezés szünetel, és önmagunkra figyelünk, átgondoljuk a múltat, és remélhetőleg rátalálunk arra az útra, amin tovább szeretnénk haladni" - ez áll abban a közleményben, amelyet ezzel kapcsolatban kiadott nemrég a zenekar. Amikor azonban az énekest, Fehér Balázst szerettük volna megkérdezni, mi is zajlik jelen pillanatban a zenekar körül, meglepődve tapasztaltuk, hogy a telefonja átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból.

- Nemcsak a zenekari dolgaikat jegelik, de Balázs egyelőre a szólókarrierjét sem egyengeti tovább - tudtuk meg a zenekar környezetéből, így aztán még érdekesebb a helyzet, hiszen a Carbonfools létezése 12 éve alatt igazán népszerű zenekarrá lett. A csúcson vannak, ám úgy tűnik, nem minden a pénz.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: