2012-03-21 15:56:00• hírek • szatmar.ro

Véget ért a Baba-mama szépségverseny

Nagy érdeklődés övezte az idén második alkalommal meghirdetett Baba-mama szépségversenyünket. Az elmúlt hetekben nagyon sok szavazat érkezett a jelöltekre.  A szavazás március 21-e 15 órakor zárult le. Ez úton is gratulálunk minden baba-mama párosnak, aki részt vett a játékban, az elért helyezéstől függetlenül.  

Íme a nyeremények és a nyertesek listája:

Az első helyezett baba-mama páros, Herman Helga és Mátyás (1236 like) egy kétszemélyes hétvégét nyert a Családi Wellness Hotel Gyulában****, amelyen a baba helye is biztosított. A mama 3 hónapos VIP bérletet nyert a Primagym jóvoltából, valamint egy 300 lejes vásárlási utalványt, amit a Baby Trendnél vásárolhat majd le. A Wrapmama's Shop internetes webáruház felajánlott ajándéka, egy 120 lej értékű Hoppediz hosszú ujjú hálózsák is a győztes pár jutalma.

A második helyen
végző páros, Váradi Brigitta és Milán (859 like), szintén egy kétszemélyes hétvégét nyert a Családi Wellness Hotel Gyulában****, a baba helye ebben az esetben is biztosított. A mama egy 2 hónapos Aerobik és fitness bérletnek örülhet a Primagym jóvoltából, a baba pedig annak a 60 lej értékű Tikki puha talpú cipőnek, amelyet a Wrapmama's Shop ajánlott fel.

A harmadik legtöbb szavazatot begyűjtő baba-mama páros, Hudák Gabriella és Bence (812 like) jutalma a kétszemélyes, a Családi Wellness Hotel Gyulában**** eltöltött hétvége mellett egy egy hónapos fitnesz-bérlet a Primagym jóvoltából, illetve a Wrapmama's Shop Bambu márkájú, bio bambusz baba-evőeszköz készlete (2 villa, 2 kanál) 40 lej értékben.

Azok a baba-mama párosok is nyereményben részesülnek, akik a negyedik - tizedik helyek egyikén végeztek: Versényi Krisztina és Eszter Lilla (697 like), Pircsuk Bea és Ádám (677 like), Erdei Anita és Regina (421 like), Kiss Noémi és Dominik (322 Like), Megyesi Emese Csilla és Evelyn Xinthia (321 like), Kürti Adrea és Hanga (317 like), Ács Krisztina és Kyra Krisztina (307 like).Baby Trend baba- és gyerekbolt jóvoltából ők egy-egy 100 lejes vásárlási utalványt nyerhetnek, amit a Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga sugárút 218 szám alatti üzletükben válthatnak be.

 

Gratulálunk, a nyeremények átvételéről telefonon értesítjük az anyukákat.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: