2009-02-12 16:46:23• hírek • www.ma.hu

Véget ért Ada és Timo házassága

Szomorú - Újabb páros hozta meg a döntést a szakításról. A Viva tv egykori szerelmespárja besokallt a problémákból: Ada és Timo válik!

Három és fél év házasság és két gyermek után véget ért a Viva tv-s Ada és Timo kapcsolata - A férj már elköltözött a közös otthonból, ahol Ada egyedül neveli most hároméves ikerfiaikat. Elmondása szerint másfél éve kezdődtek a problémák.

Mindketten sokat dolgoztak, egymásra nem volt idejük, jöttek a viták, már a legapróbb gondból is patáliát csaptak. Ada végül megkérte Timót, hogy költözzön el a szüleihez. A válás máris folyamatban van. A sztár fontosnak tartja, hogy fiaik ne érezzék apjuk hiányát, de ahogy fogalmazott, Timo korábban sem volt túl sokat otthon, Bálint és Bence szinte észre sem veszi, hogy az apjuk elköltözött - mondta el Ada a Blikknek.

Ada és Timo, azaz Pintér Adrienn és Bánszki László kollégákként jöttek össze 2005-ben, s szerelmüknek igen hamar gyümölcse érkezett - méghozzá mindjárt kettő! A páros 2005 augusztusában hivatalosan is összekötötte az életét. Közel kétszáz vendég előtt, romantikus körülmények között, egy rózsalugas alatt mondták ki a boldogító igent.

Csak ezután tudták meg, hogy ikreket várnak. Timo nem is akármilyen körülmények között tudta meg, hogy apa lesz hiszen a neje úgy döntött, élő adásban közli vele az örömhírt. Miközben a párja a Viva Interaktívját vezette, Ada betelefonált a műsorba, és így adta hírül Timónak a meglepetést - a fiú, érthető módon, hirtelen teljesen leblokkolt!

Az ikrek hat héttel korábban érkeztek a vártnál, s bizony majdnem Ada életébe került a szülés - nagyon rosszul érezte magát, egyre romlott a vérképe, gondok voltak a máj-és veseműködésével. A terhességi mérgezés egyik súlyos fajtájának tüneteit mutatta. A babák egészségesen jöttek a világra, az orvosok végül a császármetszés mellett döntöttek a kismama rosszulléte miatt. Később Ada megtudta, hogy egy óra késlekedés végzetes lehetett volna. Szerencsére minden rendbe jött, a kicsik azóta is szépen fejlődnek. A páros boldogsága azonban, úgy tűnik, csak eddig tartott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: