2013-04-29 09:48:16• hírek • Blikk.hu

Véget ért Oroszlán Szonja házassága

Oroszlán Szonja házassága végérvényesen zátonyra futott! A színésznő és teniszoktató férje, Zoltán ugyan megpróbálta megmenteni kapcsolatukat, nem sikerült nekik.

Az egykori szerelmesek már fél éve külön élnek, Szonja kiköltözött a közös fészekből, és már a válókeresetet is benyújtották. Szonja erről az Éva Magazin hasábjain, az Utolsó jelentés a világ végéről – Oroszlán Szonja búcsúzik Új-Zélandtól című útinaplója végén számolt be.

„Bár az új-zélandi utazás jól sikerült, a házasságom romlani kezdett. Egy héttel a hazaérkezés után elköltöztem a közös otthonunkból. Immár fél éve külön élünk, külön utakat járunk. A kapcsolatot rendbe hoznunk azóta sem sikerült. Terveink és céljaink teljes mértékben különböznek, amelynek következtében – közös megegyezéssel és barátságban – a válás mellett döntöttünk és a keresetet benyújtottuk. Nem volt harmadik személy, nem volt sértődés, mindkettőnkben szeretet és tisztelet maradt” – írta Szonja blogjában, aki volt kedvesével 2010 tavasza óta alkotott egy párt, kapcsolatukat néhány hónap után nyilvánosan is vállalták, ami korábban nem volt jellemző a népszerű színésznőre.

Oroszlán Szonja ugyan nem titkolta boldogságát, csak a legszűkebb baráti és családi köre tudott arról, amikor 2011-ben a nagy szerelem hivatalosan is beteljesült.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: