2018-06-30 03:34:01• hírek • Bede Emőke

Véget ért Lajcsiék családi drámája

„Immár kézzel fogható jele is van annak, hogy a családomat sújtó dráma keserves része véget ért” – mondta a Blikknek Galambos Lajos (57), és nagylánya, illetve idősebb fia érettségi bizonyítványára utalt.

– Tartottam tőle, hogy Bogi és Lala tanulmányi eredményén meg fog mutatkozni mindaz, amin keresztül kellett mennünk, ráadásul az első érdemi tárgyalás a vizsgaidőszak közepére esett, de annál nagyobb volt a megkönnyebbülés, amikor a jegyeiket megláttam. Azóta nem is volt álmatlan éjszakám, és a feleségem is úgy mosolyog, mint rég. Talán kimondhatom, a drámánk véget ért – tette hozzá a mulatóssztár, aki ellen három évvel ezelőtt indult bűnügyi eljárás több tízmilliós közüzemi csalás vádjával.
 

A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett zenész 2015. szeptemberében került előzetes letartóztatásba, méghozzá nejével együtt, és a házkutatás során az is felmerült, három gyerekük a gyámhivatal felügyelete alá kerül. A székesfehérvári fogházban Boglárka (51) asszony viszont éhségsztrájkba kezdett, ám egy hét után szabadlábra került, mert nem tartották szükségesnek a fogva tartását. Lagzi Lajcsi 125 napos elzárás után, 2016 januárjában szabadult. Közben három bérelt autójukat is lefoglalták, milliárdos értéket képviselő nagyboldogasszonypusztai kúriájukra pedig bűnügyi zár került. Másfél éve ért véget a 447 napos nyomozás, s tavaly júniusban kezdődött volna a bírósági szakasz, de ez végül idén májusra tolódott.
 

– Meghurcoltnak, megalázottnak és rendkívül kiszolgáltatottnak érzem magam – nyilatkozta Boglárka asszony a vádlottak padján, és férje feszült viselkedése is jelezte, családjuk újabb lelki megpróbáltatás előtt áll.
 

Közben viszont lekerült birtokukról a bűnügyi zár és a gépjárműveket is visszakapták, sőt az ügyben érintett közüzemi szolgáltatók nyilatkozatokban ismerték el, nem tartanak számon tartozást.
 

Kimondhatatlan hálával tartozom a feleségemnek, aki példásan igazolta, rossz időkben is helytáll, de annak az egyházi iskolának a tantestülete és diáksága előtt is fejet hajtok, akik elfogulatlan emberséggel viszonyultak a gyerekeinkhez. Meglett az eredménye! – mondta a Blikknek Lagzi Lajcsi, aki legközelebb szeptemberben áll a Budaörsi Járásbíróság elé.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: