2014-05-21 17:35:06• hírek • Kocsis Zoltán

Visszakerülnek a fekvőrendőrök

Napokon belül ismét kihelyezik Szatmárnémetiben a fekvőrendőröket, döntött szerdán a Közlekedésbiztonsági Bizottság. Döntés született arról is, hogy sebességkorlátozás lép életbe a Szebeni utcán, a Bocskai (N. Balcescu) utca viszont marad kétirányú.

A közlekedési rendőrség azzal a kéréssel fordult a bizottsághoz, hogy a gyalogosok biztonságát szem előtt tartva helyezzék ki ismét a fekvőrendőröket. A bizottság jóváhagyta a kérést, így napokon belül visszakerülnek a fekvőrendőrök: kettő a Batizi útra (a Cimitirului, illetve a Május 9 utcák sarkának közelébe), három pedig a Hegyi útra (a Billa szupermarket elé, a Vulturului utca sarkának közelébe, valamint az Unio és a parkoló közé).

A fekvőrendőröket télen elsősorban azon logika miatt szedik fel, hogy ezzel is megkönnyítsék a hó eltakarítását. Noha két évvel ezelőtt a bizottság úgy rendelkezett, más városok mintájára betonból öntött fekvőrendőröket alakítanak ki, majd aszfaltozzák le, ez valamilyen oknál fogva várat magára...

A bizottság szintén jóváhagyta azt a lakossági kérést, hogy 30 km/h-ás sebességkorlátozást vezessenek be a Szeben (Sibiului) utcán. Elutasított egy másik lakossági kérést, amely azt szerette volna, hogy a Bocskai (N. Balcescu) utca egyirányúvá váljon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: