2019-01-26 10:48:05• hírek • Blikk.hu

Vége a háborúnak: Katinka és Tusup titokban megegyezett a válásról

Vége a hónapok óta tartó hercehurcának, többé már semmi sem köti össze Hosszú Katinkát és az amerikai Shane Tusupot!

A Blikk úgy értesült, a háromszoros olimpiai bajnok úszó és egykori férj-edzője Los Angelesben találkozott, és minden feltételről megegyezett egymással, így a válásuk véglegesnek tekinthető. Katinkának végre újra csak az úszásra kell koncentrálnia, s örökre elfelejtheti az utóbbi hónapok lelki megpróbáltatásait.

 

A korábban elválaszthatatlannak hitt szerelmesek kapcsolata 2017 novemberében romlott meg, az azt követő, decemberi rövid pályás Európa-bajnokságon Hosszú már az amerikai tréner nélkül indult. Katinka 2018 februárjában adta be a válópert, ám az első, márciusi tárgyalási napra egyikük sem ment el, és ügyvédeiken keresztül a bontóper szüneteltetését kérték.

 

Meg akarták menteni házasságukat, ám hiába, nem sikerült tartósan kibékülniük. Májusban Hosszú bejelentette, nemcsak a magánéletben, az uszodában is szakít Tusuppal. Június végén újra indult a per, amelynek végére, úgy tűnik, most sikerül pontot tenniük a feleknek. Nem lehetett egyszerű megegyezniük, hiszen az elmúlt években közös céget, az Iron Lady márkát, s egy úszóklubot is felépítettek. A versenyeken szerzett pénzdíjakkal, jutalmakkal, szponzori pénzekkel milliárdos közös vagyont gyűjtöttek – ennek felosztásáról kellett dönteniük.

 

A cikk folytatását a következő hivatkozásra kattintva olvashatja el: Blikk.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: