2012-05-03 21:41:10• hírek • Szatmár.ro

Tizenöt pontos vereség az első meccsen

A következő mérkőzésre pénteken 19 órától kerül sor Targovistén - ezt az összecsapást is a DigiSport 2 közvetíti.

A női kosárlabda-bajnokság döntőjében az első meccs tizenöt pontos VSK vereséggel zárult.

Lejátszották az első meccset a női kosárlabda-bajnokság döntőjében: a házigazda és toronymagas favoritnak mondható Targovistei CSM 15 ponttal verte meg a VSK-t. A Freeman, Whittington, Parau, Ivan, Orosz kezdőötös Coker, Zserzserunova, Szamburszka, Givens és Diaconu összeállítású CSM-vel nézett farkasszemet a meccs kezdetén. A Targoviste ugyan vezetéssel indított, a VSK 8:4-re is elhúzott, de a hazaiak behozták a lemaradást és 16:9-ig jutottak - ezt a különbséget azonban nem tudták meghaladni. Sőt: a negyed végén már csak négy pont volt a hazaiak előnye.

A második negyedben komolyabb ellenfél volt a szatmári gárda: 26:26-ra sikerült kiegyenlíteniük, de a negyed csak hazai vezetéssel ért véget. A folytatásban tovább tartott a küzdelem, Fleseriu lányai nem adták könnyen magukat, ez a negyed négypontos hazai győzelemmel zárult. Aztán jött a szomorú végjáték: a szatmáriak már sem fizikailag, sem pedig agyban nem bírták az utolsó negyedet. Sokat hibáztak, labdát vesztettek, ezzel együtt csalóka a 15 pontos győzelem. Ennél sokkal keményebb dió volt a VSK a házigazdák számára.

Női bajnoki döntő, 1. mérkőzés
: Targovistei CSM - Szatmárnémeti VSK 64:49 (22:18, 13:15, 13:11, 16:5). 
A szatmári pontszerzők: Ivan 17 , Whittington 10 (7 lepattanó), Parau 9, Mehmedic 7, Freeman 4 (10 lepattanó), Orosz 1, Mészáros A. 1.
A targovistei pontszerzők: Givens 20, Szamburszka 14, Zserzserunova 14, Coker 13, Ciocan 5, Diaconu 2.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: