2010-06-20 17:08:07• hírek • Kertész Róbert/MTI

Vége Harry herceg és Chelsy románcának

Végleg szétváltak Harry herceg és egykori kedvese, Chelsy Davy útjai.

Az idén 26 éves Harry, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, a brit trón harmadik számú várományosa és a 25 éves Chelsy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség hat évig ápolta a végig meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcot. Ám most - a News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap bennfentesei szerint - a kapcsolat végleg kifulladt.

A lap egyik forrása szerint Chelsy a minap közölte barátaival: Harryvel vége a dolognak, és ő "új kezdet" elé néz. Dél-Afrikában szeretne karriert, ott akarja leélni életét, nem kíván Nagy-Britanniában élni - tette hozzá.
Az eredeti tervek szerint Chelsy szeptembertől az egyik vezető londoni jogi iroda, az Allen & Overy ügyvédjelöltjeként kezdett volna dolgozni, de erről is lemondott.

Harry és Chelsy kapcsolata rengeteg megpróbáltatásnak volt kitéve, főleg azért, mert a herceg a jelek szerint nem viselte jól a távszerelmet: Fokvárosban élő barátnője két londoni látogatása között rendszeres tivornyáival adott kimeríthetetlen muníciót a bulvársajtónak. Ráadásul e kocsmai kilengések során nem egyszer látták őt más, szemrevaló hölgyek társaságában.
Már 2007-ben is volt egy látványos szakítás, amikor Harry - ahelyett, hogy barátnőjével töltötte volna annak születésnapját - inkább elutazott barátaival a rögbi-világbajnokság párizsi döntőjére - amelyen egyébként Dél-Afrika fölényesen legyőzte Angliát.

A pár tavaly januárban is szakított, az akkori hivatalos bejelentés szerint "közös megegyezéssel", bár a brit bulvársajtó értesülései szerint Harry hónapokon át kétségbeesett kísérleteket tett Chelsy visszacsábítására. Egy ideig úgy tűnt, mintha ez sikerülne is - tavaly többször látták őket együtt különböző bulikban -, ám a jelek szerint most mégis végleg vége a románcnak.
Pedig Chelsy mindent megtett az ügy érdekében, még azt is, hogy a napsütötte Fokváros helyett Leedset választotta egyetemi tanulmányai helyszínéül, csak hogy közelebb lehessen hercegéhez.

Chelsy egyébként az udvarban nem volt egyértelműen népszerű. Londoni kommentárok szerint a fő gondot az okozta, hogy a papa, Charles Davy a Londonban páriaként kezelt zimbabwei elnök, Robert Mugabe jó barátja, és e kapcsolatot alaposan kihasználta elit vadászvendégeknek fenntartott zimbabwei szafariparkjai felvirágoztatásához.

Három éve Harry bátyja, Vilmos herceg is szakított barátnőjével, a Chelsynél jóval konszolidáltabb hátterűnek tartott Kate Middletonnal. A pár azonban néhány hónapnyi mosolyszünet után - az esküvőben reménykedő alattvalók legnagyobb örömére - ismét összejött, jóllehet a várva várt eljegyzési bejelentés azóta sem hangzott el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: