2017-01-09 10:10:13• hírek • Szatmár.ro

Védjék a fagyban a vízóráikat!

A múlt hét folyamán beköszöntött mínusz fokok következtében több helyen is akadozott az áramszolgáltatás, és amennyiben nem teszik meg a szükséges lépéseket, akár a vízellátással is gondjaik lehetnek a fogyasztóknak.

Az alacsony hőmérséklet miatt ugyanis megfagyhatnak a vezetékek és a vízórák is. Amint azt honlapunknak Simon Levente, az Apaserv Rt. sajtófelelőse elmondta, a vízszolgáltató munkatársai a nap 24 órájában a fogyasztók rendlkezésére állnak, és igyekeznek minden bejelentett problémát a lehető leghamarabb megoldani.

"Ezekben a napokban munkatársaink növelt létszámban dolgoznak, azonban a lakosság odafigyelésére is szükség van. Cégünk szinte az egész megye vízellátásáért felel, így minden háztartásba nem tudunk eljutni, hogy megelőzzük a problémákat. Éppen ezért kérünk minden kedves fogyasztót, hogy lehetőségeihez mérten próbálja meg betakarni a vízóráját és a vezetékeket, ezzel is védve azokat. Amennyiben mégis probléma adódik, akkor hívják a 0261-721-051-es vagy a 0734-221096-os telefonszámokat" - nyilatkozta Simon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: