2015-03-26 18:05:02• hírek • Blikk.hu

Vastag Csabának nincs ideje családalapításra

Karrier vagy család? - ezzel a dilemmával sok nő szembesül élete során.

De ki hitte volna, hogy férfiak is vívódnak ezen. Pedig Vastag Csabát egy ideje emészti a gondolat, vajon lesz-e egyszer olyan boldog családja, mint a szüleié. És érzi azt is, hogy az idő sürget, legalábbis, ha az elképzeléseinek megfelelően akar családot alapítani.

- Tartok tőle, hogy nem fogom tudni őket boldoggá tenni egy unokával - vallotta be az énekes.

- Küzdök magammal. Szeretnék nekik megfelelni, hiszen nem titkolt elvárás tőlük, hogy megállapodjam. De emellett persze bennem is él a vágy, hogy gyerekem legyen. Harminchárom éves vagyok; édesapám harmincöt évesen alapított családot, így ha követném a példáját, lassan komolyan el kellene gondolkodnom, miként is valósítom meg ezt a tervet - latolgatott Csaba, aki nagyon jó példát hozott otthonról. Szülei arra nevelték, a család a legfontosabb összetartó erő, és ezt a mai napig tapasztalja is. Úgy érzi azonban, a karrierje most teljes embert kíván.

- Hosszú évek óta dolgozom azért, hogy elérjem az álmaimat. Nem hullott semmi az ölembe. Sokan nem is sejtik, mennyi munka van abban, amiben nap mint nap élek. De nem panaszkodom, hiszen mindig is a színpadon szerettem volna állni, és énekelni a közönségnek. 15 éves koromban álmodtam meg ezt az életet. Azóta dolgozom azért, hogy úgy éljek, mint most: szerdától vasárnapig úton, miközben dalokat, lemezeket készítek vagy interjúkat adok, fotózásokra járok - avatta be a Vasárnapi Blikket a mindennapjaiba Csaba. Ám lehet, hogy ez mégsem elég?

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: