2013-06-26 17:49:50• hírek • Blikk.hu

Új terepen is tarol Vastag Csaba

Amihez Vastag Csaba nyúl, az abban a pillanatban arannyá változik.

Az énekes ugyebár 2010-ben kezdte nagy menetelését, amikor az akkor útjára induló X-Faktorban sikerült első helyig jutnia. A nyereménye busás volt; autó, álomszerződés, pénz, siker, minden, ami kell. A karrierje tovább dübörgött, felkérték a Szombat esti lázba az idén tavasszal, ahol immár tánctudását bizonyította be.

Fred Astaire-ként járta be a színpadot, eredménye pedig első nekifutásra ismét egy díszes serleg lett. Közben nyert három Fonogram díjat, a napokban pedig az is kiderült, hogy nemcsak a hangjával vagy tánctudásával képes sikereket aratni. Ezúttal ugyanis az ízlését tette próbára.

A Csaba nevével fémjelzett bor ugyanis elhozta az aranyérmet az ország egyik legismertebb borversenyén, az idén 22. alkalommal megrendezett Balatonfüredi Borversenyen, ahol több száz résztvevő küzdött az elismerésért.

– Van egy saját borom, a Vesztergombi borászattal közösen alkottuk, a Vastaps, egy nagyon finom cabernet sauvignon, amely a legnevesebb borverseny aranyérmét hozta el – újságolta büszkén a Blikknek Vastag Csaba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: