2018-12-16 16:25:29• hírek • Blikk.hu

Vastag Csaba szerint megérte a sok megpróbáltatás

Tíz héten át tartó kőkemény munka után Vastag Csaba nyerte meg a Csak show és más semmi című TV2-s versenyt. Az énekes számos artista- és légtornász-produkcióban bizonyított, és szinte minden héten megsérült.

Megérte a sok kín?

– Határozottan! Tényleg örülök, mert ugyan Baronits Gáborral sejtettük, hogy mi ketten a mezőny elején lehetünk, de Veréb Tomi is nagyon erős volt. Az, hogy ő nyerte az utolsó adást, még izgalmasabbá tette a végjátékot. Ezért tényleg izgultam az eredményhirdetés alatt, meglepődtem, amikor az én nevemet mondták ki utoljára. Tényleg köszönöm mindenkinek, ez most a kedvenc szavam. A sérüléseket pedig talán most lesz egy kis idő kipihenni.

 

Több versenytárssal dolgozott együtt. Lett kedvence?

– Nagyon élveztem mindenkivel a munkát, de Szandit kiemelném. Vele kezdtem a show-t, és vele is fejeztem be. Jól tudtunk együtt dolgozni, mert ugyanolyan maximalista, mint én.

 

Láthatóan nagyon belejött. Várható, hogy például Pinkhez hasonlóan a koncerteken is láthatunk majd artistamutatványokat?

– Inkább maradok a zenénél. Bár ha most lenne lehetőség arra, hogy folytassam ezt a műsort, azonnal megtenném, mert nagyon élveztem, de azért én mégiscsak énekes vagyok.

 

Ehhez hasonló sztárszorikért kattintson a Blikk.hu oldalra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: