2014-02-24 08:27:38• hírek • Blikk.hu

Vastag Csaba élő adásban kapta le Kisót

Izzott a levegő a legutóbbi SzerencseSzombat adásában Vastag Csaba és Kiss Orsi között. Az M1-en futó műsor egyik idei újítása, hogy minden hónapban új sztárvendég énekest köszönthetnek a műsorvezetők, a Class FM-ben és a tévében is összeszokott párost, Kiss Orsit és Kovács Áront februárban Vastag Csaba egészítette ki.

Ám Orsi és Csaba közös produkciója olyannyira jól sikerült, hogy a tévénézők alig hittek a szemüknek, ahogy a páros a néhány másodperces forró tánc közben összemelegedett. A produkció végén Vastag Csaba szája csupa rúzsfolt maradt. Persze a csókot próbálták leplezni, ugyanis Csaba eltakarta Orsi arcát, amikor a szájuk összeért, de a műsorban készült fotók alapján tagadhatatlan, hogy elcsattant a csók.

Megkerestük az érintetteket, hogy elmeséljék, valóban nem tudtak-e ellenállni egymásnak a produkció közben.

- Két hete a SzerencseSzombatban Áron duettet énekelt Csabával, innen jött az ötlet, hogy én akkor legközelebb táncolni szeretnék Csabával, hiszen a Szombat esti lázban bizonyította, hogy a táncparketten is megállja a helyét - kezdte Orsi, aki régóta ismeri már Csabát, és azt is elárulta, hogy az énekes szuperül vezette őt a színpadon tánc közben.

- Mi csak show-t csináltunk Csabával. És mi van akkor, ha elcsattant egy színpadi csók? - nevetett hangosan Orsi, aki nem cáfolta, hogy nem csak egy szimpla táncikálásról volt szó a show-műsorban, sőt azt is elárulta, hogy szerelme, a No Thanxből ismert énekes, Skrapits Erik nem féltékeny az eset kapcsán.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: