2010-08-27 10:56:47• hírek • MTI

Vaslui környékén vadásztak a pedofilok

Pedofíliával gyanúsított skót kamionsofőrt tartóztattak le a román hatóságok, akik szerint a 33 éves férfi több kiskorúval is szexuális kapcsolatot létesített.

A nemzetközi teherszállításban dolgozó férfi kamionját az északkelet-romániai Vaslui városban állították meg, a járműben egy 9 és egy 13 éves gyermeket találtak. A kisebbik gyerek családjának lakótelepi panelháza elől tűnt el egy héttel korábban, s a rendőrség már kereste őt, miután szülei bejelentették az eltűnését. A sofőr a laptopján gyermekekről készült pornográf felvételeket tárolt.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi augusztusban nehéz anyagi körülmények között élő, vagy rendezetlen családból származó kiskorúakat vett rá arra Vasluiban, hogy beszálljanak teherautójába. Ezt követően áldozatainak egy részét távolabbi városokba is elvitte, pénzt és édességet ígérve nekik, majd szexuális kapcsolatot létesített velük.

A rendőrség adatai szerint eddig öt, 9 és 14 év közötti áldozatot sikerült azonosítani, akiket pszichológiai tanácsadásban részesítenek. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: