2011-11-28 09:15:41• hírek • Blikk.hu

Vasas-focistát szeret Muri Enikő

Újabb szerelem a láthatáron az X-Faktor háza táján, Muri Enikő ugyanis egyre többet mutatkozik egy jóképű fiatalember oldalán.

A fiatal énekesnő nemrég még fájdalmas szakításáról mesélt a Blikknek, miután közel fél év együttlét után zátonyra futott a kapcsolata előző barátjával. Akkor, bár Enikőt igencsak megviselték a történtek, mégis sikerült túltennie magát a fájdalmán, hogy minden erejével az X-Faktorra koncentrálhasson, s most úgy tűnik, egy új szerelem végleg feledtetheti vele a csalódást.

Nagy Feró mentoráltja körül az utóbbi két élő show után is egy feltűnően sármos fiatalember legyeskedett, ami azonnal szemet szúrt mindenkinek. Enikő szemmel láthatólag azonnal kivirul, amikor a titokzatos sráccal beszélget, és mindketten sejtelmesen mosolyognak egymásra.

A Blikk kiderítette, hogy Enikő hódolója nem más, mint a Vasas futballistája, Papizsanszkij Artur (23), aki fiatal kora ellenére több külföldi csapatban megfordult már, játszott többek között Brazíliában és Olaszországban is. Az énekesnő és a focista a bimbózó kapcsolatukat firtató kérdéseinkre egyelőre csak óvatosan válaszoltak.

- Artur egy nagyon jó barátom. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de csak most alakult ki köztünk ilyen szoros kapcsolat. Persze sokan kérdezik, hogy ki ez a helyes pasi mellettem, és sokan irigykedhetnének is - kezdte Enikő, aki láthatólag szívesen veszi a fiatal srác közeledését.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: