2009-02-02 10:49:32• hírek • Szatmár.ro

Vásároljon lakást a központban

Miért ne venne most lakást? Mert elhitte, hogy nem építenek ma már jó minőségű lakásokat, jó helyen és jó áron? A Godan Construct Kft.-től nem csupán lakását vagy irodáját vásárolhatja meg a belvárosban, hanem szaktanácsokat is kaphat arról, hogyan teheti még kényelmesebbé és praktikusabbá otthonát. Az árképzés rugalmas és a bankok újra engedékenyebb feltételek mellett bírálják el az ingatlanvásárlási hitelkéréseket.

Lakásvásárlás esetén általában körültekintően mérjük fel az ingatlanpiacot és próbáljuk megkeresni a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot, hiszen ahogyan mondani szokás az otthon nem csupán egy hely, ahol olykor-olykor megállunk enni és inni. A Godan Construct Kft. 2005 óta számtalan modern, nyugati stílusban tervezett lakást, luxusapartmant, irodát, földalatti parkolót, illetve ipari, vagy kereskedelmi célokra használt hatalmas csarnokot, autószalont és bevásárlóközpontot is felépített már.

A Godan Construct Kft. célként tűzte ki a nyugati építkezési kultúra meghonosítását Szatmárnémetiben, amelynek alapját a közösségszolgálat képezi. Ügyfelei igényeit minden esetben szem előtt tartja, így a megrendelt lakások kialakításakor a vásárlók ízlése és igénye a döntő mérföldkő. A Mihai Viteazul 20 és a Tudor Vladimirescu 9 szám alatt felépített tömbházak - ahol még néhány apartman jelenleg is megvásárolható - egyedinek mondhatók, hiszen ezek az első olyan épületek a városban, amelyeket földalatti parkolóval láttak el, és amelyeket háromszintes magasságuk ellenére lifttel is felszereltek.

A Tudor Vladimirescu utcai Penthouse stílusban tervezett lakások nem csupán belül tágasak, hanem a hozzájuk tartozó teraszok is hatalmas alapterületen fekszenek. A 100 négyzetméter fölötti apartmanok emelettel lettek kialakítva, lent a nappali, míg a tetőtérben a hálók kaptak helyett. A lakások elrendezése, a hozzájuk tartozó teraszok mind-mind különleges élményt nyújtanak, nem beszélve arról, hogy az a kilátás, panoráma ami a tetőtéri teraszról tárul elénk, szinte megfizethetetlen.

A Godan Construct Kft. jelenleg egy lakópark, és egy új tömbház építésén dolgozik, utóbbi akár irodahelyiségek kialakítására is lefoglalható. A tömbház a város központjában a Mileniului 10 szám alatt épül, amely a polgári és a modern stílus elemeit ötvözve lesz kialakítva. Homlokzata szinte hibátlanul illeszkedik a csendes kis utca polgári környezetébe, belső udvara pedig egy tágas, elegáns környezetet, illetve kényelmes parkolási lehetőség is biztosít. A tömbházban egy, kettő, illetve háromszobás lakások kapnak majd helyet, amelyet kulcsrakész állapotban vehetnek át a tulajdonosok. A Mileniului 10 alá tervezett épület az egyetlen olyan tömbház, amely az elkövetkezendő években a városközpontban fog felépülni, így azoknak érdemes időben érdeklődni, akik mindenképpen a város szívében szeretnék otthonukat kialakítani. A város egyik legnagyobb lakóparkja az Odobescu utca 16 szám alatt épül, ahol a kellemes környezet mellett különféle szórakozási lehetőségeket is teremtenek majd. A hagyományos játszótereken kívül teniszpálya is létesül, így a felnőtteknek is alkalmuk nyílik a kikapcsolódásra. A biztonságosan körülkerített lakópark attrakciója lehet, a Sárerdőre tervezett üdülőövezet közelsége is, amely idővel számtalan családi programnak válhat a színterévé.

Ha Ön is igényes otthont vagy irodát keres, lépjen kapcsolatba egy igazán megbízható céggel, amely mindig, minden esetben szem előtt fogja tartani legmerészebb elképzeléseit is. Keresse a Godan Construct Kft.-t Szatmárnémetiben az I.C.Brateanu sugárút 1/8 szám alatti székhelyén, hívja a 0720-546387-es, a 0720-600104-es, vagy a 0721-221969-es telefonszámok egyikét, vagy írjon a godan_construct@yahoo.com e-mail címre.

A Mihai Viteazul 20 és a Tudor Vladimirescu 9 szám alatt felépített tömbházak közül még néhány megvásárolható.

A város egyik legnagyobb lakóparkja az Odobescu utca 16 szám alatt épül.

A Closca sugárúton lévő irodaházak is a legmodernebb stílusban készültek.

A Wolfenbüttel utcai kisparkot is a Godan Construc Kft. alakította kis.

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: