2013-04-04 14:34:11• hírek • (x)

Vásároljon akkumulátort olcsón az Autowebshop.ro-tól

Akciós árú, minőségi Varta és Optima akkumulátorok bőséges választékát kínálja a webáruház.

Az Autowebshop.ro autós webáruház folyamatosan kedvező árakkal és hétről-hétre újabb akciókkal várja az autótulajdonosokat. Április hónapban a legjobb ajánlat, gyakorlatilag verhetetlen ajánlat az autós akkumulátorok termékcsoportjához köthető, ugyanis most a romániai webshopok között a legalacsonyabb áron kínálják a Varta illetve Optima akkumulátorokat.

Rendeljen egyet az akcióban szereplő akkumulátorokból, az Autowebshop pedig teljesen ingyen kiszállítja azt Szatmárnémetitől kezdődően az ország legeldugottabb településére is. Azok pedig, akik a kedvezmény fejében leadják a használt aksit, csak oda kell adják azt a futárnak, és a webshop számlájára azt elszállítják az áruház szatmárnémeti központjába. Az Autowebshop.ro ezen szolgáltatása az országban egyedülálló!

A Varta és Optima márkákat gyártó Johnson Controls ezeket az elhasznált erőforrásokat az ecosteps programban hasznosítja újra. Ezzel biztosítja az akkumulátor ólomtartalmának 100%-os újrahasznosítását, betartva a törvényi előírásokat, kímélve a környezetet.

Varta akkumulátorok

Az Autowebshop.ro ajánlatában szerepelnek a Varta Dynamic Triojának tagjai: a Black, Blue és Silver Dynamic akkumulátorok. Az oldtimer modelltől a legújabb kupéig - az áramellátásra mindig van megfelelő Varta Dynamic akkumulátor. A Varta erőssége abban rejlik, hogy nagyon szoros együttműködést ápol a járműgyártókkal.

A Varta Promotive akkumulátorokat elsősorban járműparkok energiaellátására és a teljes birtoklási költség csökkentésére fejlesztették. A kamionoktól a kisteherautókig, távolsági és városi buszokig, tűzoltóautókig, konbájnokig és építőgépekig - egyedülálló választék áll az autósok rendeklezésére.

Varta Promotive akkumulátorok

Az Optima akkumulátorok hatalmas indító-árammal rendelkeznek, így ezeket elsősorban speciális igényekkel rendelkező autókba ajánlják: haszongépjárművekbe, mentőautókba, összkerékmeghajtásos terepjárókba vagy nagy fogyasztású autóhifi-rendszerrel felszerelt járművekbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: