2015-07-02 17:29:16• hírek • Szatmár.ro

Vásárolj Poszetéknél és nyerj kétszemélyes vakációt Korfura

Idén is elindítja hagyományos, nagy sikerű játékát a Poszet kft.

Hagyomány, hogy Poszeték minden évben nyereményjátékokat indítanak, amelyen a vásárlóik a jövő évi nyaralásukat nyerhetik meg. Ez most sincs másképp! A náluk elköltött minden 300 lej után egy-egy nyereményszelvényt adnak a vásárlónak. Ezekből a vásárló adataival kitöltött nyereményszelvényekből sorsolják ki év végén - ez alkalommal december 23-án - a szerencsés nyertest. Sőt, nyerteseket - ugyanis három szerencsés személynek nem kell már törnie a fejét, hogy hová utazik kicsit lazítani 2016 nyarán.

A fődíj ugyanis egy két személyre szóló utazás repülőgéppel Korfu szigetére. A második helyezettnek sem kell majd bánkódnia, hiszen ő is egy két személyre szóló nyaralás boldog tulajdonosai lesz - ő is Görögországban, Halkidikin pihenhet majd másodmagával. A harmadik díj egy két személyre szóló magyarországi hosszú hétvége.

Keresd fel a Poszet kft. boltját a Bujorului utca 52. szám alatt, vagy érdeklődj a játék részleteiről telefonon a 0261-716-540-es telefonszámon vagy az office@poszet.ro emailcímen. Keresd fel a Poszet kft. weboldalát a www.poszet.ro címen.

Ne feledd: a víz és gázszerelésben verhetetlen cég neve egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: