2009-09-10 16:17:45• hírek • Parajdi Andrea

Vasárnapi ebédakció a Chillyben

Június közepén nyitotta meg kapuit Szatmárnémeti központjában a Chilly Csárda, amely azóta is folyamatos ételakciókat kínál a torkos vendégeknek. Újabban egy kiadós vasárnapi ebédre várják a családokat, amelyért mindössze 16 lejt kell kifizetni. Mindenki annyit ehet, amennyi csak belefér.

A Chilly Csárda reggel nyolc órától már fogadja vendégeit. Akik a nyitás utáni két órában kávézni érkeznek tepertős pogácsát, mákos illetve diós kalácsot falatozhatnak díjmentesen. Ebédidőben pedig ugyancsak szenzációs akciókkal kedveskednek az ínyenceknek, hiszen az étlap legtöbb finomságát 12 órától 15 óráig 40%-os kedvezménnyel kínálják.

Most pedig egy újabb vonzó kedvezményt ajánl a Chilly Csárda, amellyel vasárnapi ebédre csábítja a vendégeket. A vasárnapi ebéd minden család számára kiemelkedő fontosságú, hiszen ilyenkor adódik lehetőség arra, hogy az elmúlt hét történéseit megbeszéljük, a lényeges eseményekről egyeztessünk. Éppen emiatt a vasárnap nem szabadnap a háziasszonyoknak. Most itt az alkalom, hogy Ön is kivegyen egy kis szabadságot, és családjával egy asztalnál ülve várja míg Ön helyett más tálalja a kiadós porciókat.

A Chilly Csárda vasárnapi ebédje felnőtteknek 16 lejbe, a 12 évnél fiatalabb gyerekeknek pedig mindössze 7 lejbe kerül. A Chilly Csárda a fix ár ellenére nem szab határt a vendégek falánkságának, ugyanis mindenki annyit ehet amennyi csak belefér. Ha Önnek különösen nagy étvágya van, akár végig is kóstolhatja a Chilly svédasztalszerű kínálatát.

A vendégek a következők közül válogathatnak: főtt zöldség, zakuszka, vellős pirítós, tyúk vagy marhahúsleves, töltött káposzta, főtt hús paradicsom vagy meggymártás, rántott csirke vagy sertéshús krumplipürével és salátával, sülthús vagy pörkölt makarónival és salátával, csirkepaprikás galuskával.

Mindezek mellé egy finom desszertet is felszolgálnak, valamint a bárból ásványvizet és tokaji bort lehet rendelni. Az akció vasárnaponként 12 óra és 16 óra között érvényes.

Ha tradicionális ízekre vágyik keresse a Chilly Csárdát a Petőfi Sándor utca 30 szám alatt. Asztalfoglaláshoz hívja a 0725927700-ás telefonszámot.


Chilly Csárda- Szatmárnémeti
Újabb vonzó kedvezményt ajánl a Chilly Csárda: 16 lej a vasárnapi ebéd


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: