2014-12-04 17:56:06• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap újabb ünnepvárót tart a MADISZ

December 7-én 16 órától ajtó-, ablak- és asztali díszeket készítenek az ünnepváró résztvevői.

Minden családban akad bőven tennivaló. Általában mindkét szülő dolgozik, alig marad idő az egyéb tennivalók elvégzésére.  A munka alapvető erény, minden családtagnak, a gyereknek is meg kell tanulnia dolgozni.  A Szatmárnémeti MADISZ szeretne alkalmat biztosítani a családoknak december 7-én délután 4 órától a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban megszervezett Bronz Ünnepváróval arra, hogy minden családtag kivegye részét a karácsonyi tennivalókból.

Ez alkalommal ajtó-, ablak- és asztali díszek készítéséhez adunk útmutatást és kellékeket. Igyekszünk mindenkire az életkorához illő feladatot bízni. Méltányoljuk, hogy különbözőek vagyunk és szeretnénk utat engedni a gyermekek kreativitásának. Manapság sok szó esik az időről. Minél többet emlegetjük a gyermekek csak sóvárognak utána. A szeretet egyik megnyilvánulása a „minőségi idő" azt jelenti hogy osztatlan figyelmet szentelünk valakinek. Ahogy a gyermek cseperedik egyre nehezebb elegendő időt szánni rá, mert a testi érintéstől és a szóbeli megerősítéstől eltérően a minőségi idő valódi áldozatot igényel a szülő részéről.

Amikor a szülő minőségi időt tölt gyermekével jelenlétével ajándékozza meg. Gesztusa ezt fejezi ki: „Egyedülállóan fontos vagy számomra. Szívesen vagyok veled" A gyermek úgy érzi ő a legfontosabb anyja, apja számára, aki igazán szereti, hiszen kitünteti kizárólagos figyelmével. Tüntessék ki gyermekeiket kizárólagos figyelemmel és vegyenek részt a Bronz Ünnepvárón is - áll a Szatmárnémeti MADISZ közleményében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: