2016-04-08 10:57:26• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap tartják a III. Szatmári Természetgyógyász Napot

Számos izgalmas, alternatív gyógyítással kapcsolatos előadást hallgathatnak meg az érdeklődők.

Április 10-én kerül megrendezésre a Dinu Lipatti Filharmónia termében a harmadik Szatmári Természetgyógyász Nap, a Societas Cor Jesu egyesület szervezésében.

A hivatalos megnyitót 10 órától tartják, majd 10.15-től Dr. Budai Erzsébet Katalin szatmárnémeti családorvos, a hagyományos kínai orvoslás szakavatott ismerője tart előadást Az öt elem az étkezésben címmel. 11 órától Pop Maria, a gyógynövények nagybányai szakértője a hosszú élet gyógynövényeiről fog beszélni, majd 11.40-től a nagybányai pszichológus, Nan Florica Viorica az élet szakaszait ismerteti.

Az ebédszünetet követően 13 órától a nyíregyházai Fitos Sándor tart előadást a stressz természetéről, illetve a stressz kvantum szinten történő oldásáról, 13.40-től pedig Opris Gheorghe Puiu beszél „Az ég-ember-föld egyensúly ajándéka" címmel.

A németországi Simmern-ből érkezik előadást tartani 14.20-tól Peter Cocos, a téma a „Qigong mint életvitel az egészség megőrzéséért" címmel, majd 15 órától a Bach-virágokkal való gyógyítás lesz a téma Dr. Budai Erzsébet Katalin tolmácsolásában.

A rendezvény 16 órakor a temesvári Gheorghe Iovu „Remények a tavasz küszöbén" című koncertjével zárul.

A III. Szatmári Természetgyógyász Nap előadásaira a belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: