2016-08-06 08:50:34• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap tartják a Dónát-ünnepet Szatmárhegyen

Augusztus 7-én a helyi focipályán tartják a községnapnak megfelelő ünnepséget.

Nagy munkában vannak a Szatmárhegyiek: ezerrel folyik az idei Dónát-ünnep szervezése. Sátrakat állítanak, a felmerülő kisebb problémák megoldásán dolgoznak, hogy minden tökéletes legyen a vasárnapi rendezvényen. A Dónát-kápolnában idén is hálát adnak majd az idei szőlőtermésért, aztán pedig következnek a falunapi programok a focipályán.

Ez 13 órakor az erdődi mazsorettek felvonulásával indul, majd Szűcs Szabolcs polgármester díjazni fogja az aranylakodalmas házaspárokat. Idén is megszervezik a nagy népszerűségnek örvendő favágóversenyt, majd a község legerősebb emberei mutatják meg, hogy mennyit bírnak az izmaik. Kevéssel 16 óra után indul majd az RMDSz Nőszervezete által szervezett szépségverseny.

17.30-tól  az Insect paródiazenekaré lesz a színpad, majd 19 órakor szintén a színpadon sorsolják ki a tombola nyerteseit - akik idén is értékes nyereményeket vihetnek majd haza.

A hivatalos program szerint 19.15-kor kezdődik majd Roberto koncertje, 20.30-tól pedig a sztárvendégek, a Dolly Roll következik. Az örökifjú Dolly és csapata természetesen a legnagyobb örökzöld slágereivel szórakoztatja majd a közönséget.

A rendezvény a kultúrotthonban tartott bállal zárul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: