2011-11-18 11:26:56• hírek • Póti Orsolya

Vasárnap este salsa parti Wilmarkkal!

A kolumbiai születésű Wilmark Rizzo Hernandez Romániában végezte tanulmányait, és a szülőföld, a trópusi vidék és a forró latin ritmusok iránti vágy, arra késztette, hogy itt is táncolni, majd táncot oktatni kezdjen.
A kolumbiai születésű Wilmark Rizzo Hernandez Romániában végezte tanulmányait, és a szülőföld, a trópusi vidék és a forró latin ritmusok iránti vágy, arra késztette, hogy itt is táncolni, majd táncot oktatni kezdjen.

A szórakozni vágyó szatmáriak vasárnap este a kolumbiai származású salsa oktatóval, Wilmarkkal bulizhatnak együtt, ugyanis a nagyszerű táncos a Loga Dance School meghívására Szatmárnémetibe látogat.

Wilmark nem más, mint az a kolumbiai származású táncoktató, aki elsőként hozta be Romániába a népszerű latin-amerikai táncot, a salsát. A Szatmárnémeti Loga Dance School fejlődésére és sikerére felfigyelve úgy döntött, hogy a szatmáriakkal is eltölt egy estét, melynek keretében alap tánclépéseket tanít a fiúknak, és jól megpörgeti a lányokat.

A feledhetetlen élménynek ígérkező salsa partira eddig több mint százan jelentkeztek, de még várják a táncolni vágyók jelentkezését - tudtuk meg Loga Lórándtól, a rendezvény főszervezőjétől.

A rendezvény bárki előtt nyitott, hiszen a neves salsaoktató azért jön, hogy néhány tánclépéssel adjon ízelítőt mindabból, ami már gyermekkorától szenvedélyévé vált. Szóval nem kell táncos légy ahhoz, hogy jól érezd magad. Csak gyere el és éld át a forró latin partik hangulatát!

Az est keretében a résztvevők salsa lépéseket sajátíthatnak el a kolumbiai táncos irányításával, és fotózkodhatnak is a hírességgel, hiszen jelen lesznek a szatmári Prisma Fotóművészek Egyesületének tagjai, akik jobbnál jobb fotókkal lepik meg a nagyérdeműt. Wilmark és a Loga Dance School csapata vasárnap este 21 órától minden szórakozni vágyót szeretettel vár a Crystal termében, az Anton Pann utca 28. szám alá.

Egy belépőjegy ára 20 lej - jegyeket az esemény színhelyén is lehet majd váltani.

A résztvevőket többnyire elegáns öltözetbe várják: férfiak ingben és nadrágban, a hölgyek pedig blúzban és szoknyában jelenhetnek meg. További információért látogasd meg a Loga Dance School oldalát!

A szatmári Crystal terem, Anton Pann utca 68.

A szatmári Crystal, Anton Pann utca 68.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: