2010-04-27 12:49:16• hírek • Szatmar.ro

Vasárnap búcsúzik a VSK

A kézis fiúk vasárnap délelőtt fogadják a már bajnok Konstancát.

A Szatmárnémeti VSK kézilabda csapata szabadnapos volt az Nemzeti Bajnokság előző fordulójában (a visszalépett Medgidiával lett volna randevúja), így néhány nappal többet készülhetett a Konstanca fogadására.

A találkozó tulajdonképpen egyik csapat számára sem bír különösebb fontossággal, mivel a VSK 13 megszerzett pontjában 10. a tabellán és már bebiztosította bennmaradását, míg a kikötővárosiak 40 pontjukkal már bebetonozták címvédésüket. Ami a hazaiakat illeti, több pontra a papírforma alapján nem is számíthatnak, lévén a Konstanca fogadása után az utolsó fordulóban a hatodik helyezett Steauához látogatnak.

A szatmáriak, akik az esélytelenek nyugalmával lépnek majd pályára a megszokott péntek helyett vasárnap délelőtt 11 órától, pontosan ebben bíznak: hogy a vendégek talán nem teszik annyira oda magukat. „Hazai pályán szokatlan az időpont, a klub most is a péntek délutánt szerette volna, de a szövetségnél nem fogadták el még a szombatit sem. A vasárnap délelőtti időpont befolyásolhatja a közönség számát is. A Konstanca ellen amúgy reálisan nincs esélyünk, de kihasználhatjuk, hogy, mivel már bajnokok, talán nem teljes erőbedobással játszanak. Szép búcsú lenne a hazai közönségtől, ha nyernénk vagy legalábbis szoros mérkőzést játszanánk", mondta Kereskényi Gábor, a VSK igazgatótanácsának elnöke.

Kereskényi azt is elárulta, hogy az egyesület vezetősége több játékossal is elkezdte a tárgyalásokat az esetleges közös folytatásról.

Nemzeti Liga:
péntek: Kolozsvár–Resicabánya (DigiSport Plus, 18.00)
Szombat: Székelyudvarhely–Nagybánya
Vasárnap: Szatmárnémeti–Konstanca
Suceava–Bákó, Temesvár–Tg. Jiu
Brassó–Steaua május 5

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: