2012-03-01 14:45:43• hírek • Szatmár.ro

Vasárnap Kolozsváron lépnek pályára a kézilabdázók

Kell a győzelem és a szerencse: a VSK-t egyetlen pont választja el a már osztályozót jelentő 11. helytől.

Az élvonalbeli férfi kézilabda bajnokság két elmaradt mérkőzését pótolták be szerda este, s bár a VSK nem játszott, a szatmári drukkerek nagy érdeklődéssel figyelték a két összecsapást, hiszen a két következő ellenfél is pályára lépett. A Torda otthon 28-22-re nyelt Calarasi ellen, a tabella első helyén tanyázó Konstanca pedig a Kolozsvárt győzte le 36-24 arányban.

A szatmáriak ellenfele vasárnap idegenben a Kolozsvár lesz, az azt követő fordulóban pedig a tordaiakat fogadják Palkó János és Nicolae Istrate fiai. A kolozsvári meccs mindkét csapat számára nagyon fontos, hiszen jelen pillanatban a VSK-t egyetlen pont választja el az osztályozót jelentő 11. helytől, a kincses város csapatának játékosai pedig egyenes kieső-helyen vannak. Azt, hogy ki az esélyesebb a győzelemre, nehéz megítélni, mindenesetre bízunk benne, hogy a piros-fehérek ponttal térnek haza idegenből. 

„Palkó János azt mondta, egy pontot biztos elhoz a csapat, amivel meg is lennénk elégedve. Ehhez azonban az átlövők közül főleg Dinescunak sokkal többet kellene nyújtania, hiszen megengedhetetlen, hogy ezen a poszton valaki három meccsen csak hét gólt dobjon" - mondta el Fógel László, a Városi Sportklub elnöke.

Nemzeti Liga, 18. forduló, péntek: Székelyudvarhelyi HC-Suceavai Bucovina (DigiSport 2). Szombat: Krassó-Szörényi CS-Bákói Stiinta, Targu Jiu-i Pandurii-Ploiesti-i CSM. Vasárnap: Kolozsvári U Transilvania-Szatmárnémeti VSK, Bukaresti CSM-Calarasi-i Dinamo, Steaua-Temesvári Poli. Kedd (március 6.): Tordai Potaissa-Konstancai HCM (DigiSport).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: