2009-07-24 17:04:00• hírek • Gozner Gertrud

Vásári hangulat

Július 24 és 26 között háromnapos sörfesztivál helyszíne lesz az újközpont.

Az ország több városa mellett Szatmárnémeti harmadik alkalommal biztosít helyszínt a koncerteket és egyéb szórakoztató rendezvényeket magába foglaló fesztiválnak. Péntektől vasárnapig az új főtérre kilátogató szatmáriakat a sör mellett hagyományos ételekkel, élő zenével és különböző nyereményjátékokkal várják a szervezők.

A SABMiller csoporthoz tartozó sörmárka háromszáz-éves fennállást ünnepli, ezért a korábbi évektől eltérően idén a temesvári gyártású sör történeték egy-egy jelentős szakasza is bemutatásra kerül. Ennek során középkori mutatványosokkal, élő szobrokkal, és múlt századeleji ügyességi játékokkal szórakoztatják a sörfesztivál közönségét.

Esténként pedig neves romániai zenekarok lépnek fel a Szakszervezeti Művelődési Ház előtt megépített színpadon. A koncertek este nyolc órakor kezdődnek. Pénteken a Zero és a Compact együtteseket hallgathatjuk. Szombat este a Vank és a Holograf, vasárnap este pedig a Pasarea Colibri lép fel a szatmári közönség előtt. A már megszokott sörfesztiválokkal ellentétben a sörivók itt esztétikus díszletben hódolhatnak szenvedélyüknek.


Kereskényi Gábor alpolgármester koccintott a fesztivál sikerére.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: