2011-08-04 17:06:56• hírek • Szatmar.ro

Vásárhely II ellen kezd az Olimpia

A Román Labdarúgó Szövetség csütörtökön elkészítette a harmadik osztályú bajnokságok csoportbeosztását és kisorsolta a programot is. Eldőlt, hogy az újonc Olimpia a 6. csoportba került besorolásra, és az is, hogy augusztus 19.-én indul a pontvadászat.

Amint azt már korábban sejteni lehetett, a sárga-kékek a 6. csoportba kerültek tehát Szilágy, Kolozs, Maros, Beszterce-Naszód, Fehér és Brassó megyék csapatai közé. A 16 együttest magában foglaló csoportban helyet kapnak többek között az élvonalbeli Kolozsvári CFR, a Kolozsvári U és a Máramaros valamint a legjobbak közül licencgondok miatt kizárt Beszterce második számú együttesei is. „Kemény csoportba kerültünk, de hát ez van, meg kell mutatnunk, hogy helyt tudunk állni a harmadosztályban. Fejlődni is tudunk, hiszen több jó csapattal is játszunk, és biztosan jó pályákon" - nyilatkozta Csík Tibor vezetőedző.

A pontvadászat tehát augusztus 19.-én kezdődik, ám ez az Olimpiára nem vonatkozik, mivel a szatmáriak kilobbizták, hogy hazai meccseiket nem pénteken, hanem szombaton játsszák. Ez azt jelenti, hogy a sárga-kékek egy nappal később, azaz augusztus 20.-án kezdenek, méghozzá a Marosvásárhely II.-t fogadják.

Addig azonban a fiúkra jó néhány barátságos meccs vár még. Az elsőt pénteken, Zilahon vívják, majd másnap, azaz szombaton 11 órától Pusztadarócon az Érmihályfalvát fogadják Csík Tiborék.

A III. Liga 6. csoportjának összetétele, zárójelben a megye: Aranyosgyéresi FC Seso (Kolozs), Brassói SCM (Brassó), Zilahi FC (Szilágy), Tatrangi Unirea (Brassó), Nyárádtői Unirea (Maros), Kolozsvári Sănătatea (Kolozs), Szászrégeni FCM Avântul (Maros), Szászfenesi Unirea (Kolozs), Besztercei Gloria II (Beszterce-Naszód), Dési Unirea (Kolozs), Jádi Voinţa (Beszterce-Naszód), Zalatnai CS (Fehér ) Kolozsvári U II (Kolozs), Marosvásárhelyi FCM II (Maros), Kolozsvári CFR II (Kolozs), Szatmárnémeti Olimpia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: