2016-12-23 14:00:22• hírek • Szatmár.ro

Vásár is része volt a Karácsonyi Fesztivál programjának

Eseményekben, rendezvényekben gazdag hét áll a kölcseysek mögött.

A hét folyamán szervezték meg a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban a Karácsonyi Fesztivált, így az öt iskolás nap mindegyikére akadt valami izgalmas program. Szerdán például alkotóműhelyekben készíthettek különböző karácsonyi dekorációkat a diákok. Sokan vettek részt a programban, melyben szorgos kezek készítettek szebbnél szebb alkotásokat.

A csütörtöki napon vásárt szerveztek az iskola folyosóin, amelyen minden osztály színes és sok esetben nagyon finom portékákat eladva próbálta növelni az osztálypénz összegét. Ebből vagy egy nagy közös pizzázás, vagy kirándulás, vagy bármilyen egyéb csapatépítő program lesz majd.

A pénteki napon karácsonyi dalok töltötték meg az iskola épületét. A Köfedisz-kórus keresztük-kasul bejárta az iskolát, a diákok pedig a folyosóra vonulva hallgatták az alkalomhoz illő dalokat.

A hét utolsó munkanapján tartották az osztálydíszítő verseny eredményhirdetését is. Ezen megosztott első díjat nyert a XI. C és a XI. D. Másodikok lettek az ötödikesek és a XI F., a harmadik helyen pedig - szintén megosztva - a X. C és X. F végzett.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: