2010-07-16 15:59:24• hírek • Szatmár.ro

Varrodai munkásokat keresnek

Az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya újabb állásokról tájékoztatta portálunkat.

Kevesebb a munkaajánlatok száma Szatmár megyében az júniusi hónaphoz képest: megyei szinten 261 hely várja az elhelyezkedni vágyókat. A legnagyobb lehetőségük most is a varrodai dolgozóknak van, hiszen rengeteg készruha-, illetve cipőkészítői állás várja a jelentkezőket. A megye székhelyen több mint kilencven szabad állás van ezeken a területeken. Szatmárnémetiben összesen 229 szabad munkahely van jelenleg, amiből 7 esetében szükséges a felsőfokú-, 196 esetében a középfokú-, illetve 26 állás esetében nem szükséges semmilyen végzettség. Az említett állásokon kívül várnak  építkezésben elhelyezkedni vágyókat, üzletvezetőket és kereskedelmi ügynököket is.

A múlt hónapban meghirdetett nagykárolyi, négy darab kincstári pénztárosi állásra több mint egy hónapja várják a jelentkezőket. Nagykárolyban még mindig  32 munkahelyből válogathatnak az elhelyezkedni vágyók. Avasfelsőfaluban, Tasnádon és Turcon jelenleg nincs betöltendő állás.

A lehetőségekről bővebb információt az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti osztályának székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt kaphatnak.


Cipőkészítőket is nagy számban várnak
Cipőkészítőket is nagy számban várnak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: