2018-04-17 08:42:32• hírek • Bede Emőke

Városunkba érkezhet a KFC

Fotó: kfc.ro
Fotó: kfc.ro

Határozott lépéseket tesz egy gyorséttermi lánc afelé, hogy Szatmánémetiben is egy úgynevezett Drive-in típusú munkapontot alakítson ki.

A gyorséttermek létjogosultsága igencsak megosztja az embereket, annyi azonban bizonyos, hogy sokan örülnének, ha nem kellene a szomszédos nagyvárosokig utazniuk, ha egy menüre vágynak. Várakozásuk pedig lassan a végéhez érhet, ugyanis nagyon úgy tűnik, a Kentucky Fried Chicken, ismertebb nevén a KFC városunkban is megveti a lábát.
 

A gyorséttermi lánc első szatmári pontját a Károlyi útra tervezi, pontosabban a Praktiker barkácsáruház mellett kapna helyet. A 330 négyzetméteres étterem Drive-In megoldást alkalmazna, azaz anélkül lehet megvásárolni a kívánt termékeket, hogy az autóból ki kellene szállnia a vendégnek. Mindemellé egy 18 férőhelyes parkolót és egy modern bútorokkal felszerelt kinti teraszt is terveznek.
 

Hogy mikor térhetünk be valóban a gyorsétterembe, arról egyelőre korai volna nyilatkozi, de a cég már benyújtotta az építkezési engedély megszerzéséhez szükséges dokumentációkat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: